onsdag 15 juli 2009

Fäbodjänta












Vi är tillbaka i civilisationen, lite smått folkskygga efter en vecka i fäboden. Nu måste vi försöka lära oss att leva med bilbrus, dataflimmer och mobiltäckning igen. Igår kväll när vi tittade på bilderna sa Mats:
- Jag längtar redan tillbaka!
Vi har haft det bra trots vädret. Vädret ja... för att göra en blöt historia kort - bikinin kom inte till användning. Så kan vi samanfatta det.
Vi kom ganska snabbt in i en skön lunk. Vakna. Elda. Äta. Läsa. Sova. Skogspromenad. Fika. Leka. Äta. Läsa. Sova. Fika. Leka. Äta. Leka. Läsa. Sova. Vi gjorde inget märkvärdigt men det var också tanken. Avkopplingen var total. Stressnivån lika med noll.

Och Odin har skrivit historia för han har lärt sig att resa sig och att krypa! Stort för honom. Stort för oss. Inte nog med det - jag har slutat amma också (eller som gubben Åhman sa när han tittade förbi: "Du då? Mjölkar du fortfarande?"). Jag har klippt den "andra navelsträngen". Tiden var mogen för det. Vinet var moget för det.

4 kommentarer:

B.O sa...

Hoppas ni laddat batterierna. för nu kommer det mera sommar.=)

Jonna sa...

Åh det låter och ser HELT ljuvligt ut. nu längtar jag ännu mer till vår resa NÄSTA VECKA. :)

Elina sa...

Vallen är verkligen the place to be i alla väder. Lika mysigt ute som inne i stugan :) Ska verkligen bli grymt härligt att åka upp dig om en vecka! Synd att jag inte får vara där lika länge som ni... Fjälluften verkar ju även satt fart på Odin! Så kul att se honom krypa runt nu. Kul för oss och kul för honom! Tack igen för idag, och välkommen tillbaka på bloggen.

mor sa...

Ja Kinnvallsjösätra lyckas med det mesta: lugn och ro, avstressning, börja krypa, kunna sova, träna mer än hemma, läs mer än hemma.....Härliga bilder och som alltid längtar en del av hjärtat dit1 kram mor!