måndag 26 september 2011

Tempot skruvas upp

Nu har vi kickat igång ännu en vecka med en rivstart. Veckan innehåller en hel del måsten men också mycket roligheter, jag och Fia ska snart hem till Madde och hälsa på till exempel. Jag har nu på morgonen varit i kontakt med kommunen angående plogning i vinter samt bokat tid med en kökspecialist som ska hjälpa oss att planera köket på bästa tänkbara sätt. Tempot på bygget ökar nu och de svåra besluten kommer tätt. Det är inte lätt alla gånger för slitna småbarnsföräldrar med akut sömnbrist och tar man fel beslut får man kanske ångra sig resten av livet. Men förbannat kul är det förstås! Jag är inte så dum så jag klagar på en sån drömsituation som det är att få bestämma precis hur man vill ha det i ett helt nytt hus.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser verkligen helt fantastiskt ut! Vilken lycka att kunna flytta in i det huset så småningom. Kul för er! /en annan Malin

Elina sa...

Vilket slott det gömmer sig där i grönskan! Vackert! Jag slår vad om att ni fattar rätt beslut. I värsta fall går väl det mesta att ändra (fast det kostar ju förstås). Det blir skitbra till slut, allting!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Tack för idag, mycket trevlig att ses! Ser fram emot en rundtur i ert vackra hus sen men också en fika i gammel mormors gamla lägenhet!


Kram!

Och tack igen för den fina blomman!

andreas sa...

det blir supernice kramar

Anki sa...

Wow! Det ser ju helt fantastiskt ut! Grattis, hoppas att ni får fira julen där, minns att du sa att ni hoppades på det när vi sågs på majstångsresningen. Ja, nu är jag också tvåbarnsmamma, vilken häftig känsla! Jag trotsar förnuftet och satsar på varsin blogg :-) Kram från Anki

Jonna sa...

Det är verkligen som taget ur en saga... ert hus som tittar upp bakom träden, i en glänta... alldeles vid Gronnholars åkerväg, skog och åkrar! Det kommer bli helt fantastiskt. Tänk att få leva där, så nära naturen, i drömhuset som ni själva skapat och byggt!