tisdag 9 oktober 2012

Prima

Igår hade jag en riktigt skitdag på alla vis men idag är det prima, trots att det planerade besöket hos kompisen blev inställt på grund av Odins hostande och snorande. Nu sover mina små snorvalpar sött och jag sitter med en kopp kaffe och njuter av ett nystädat hus på min lediga dag. Prima var ordet.  
Jag har lagt på trasmattorna nu och det blev så ombonat och höstigt. Gula asplöv dalar ner utanför fönstret. Det är bara sprakandet i vedspisen som fattas. 

4 kommentarer:

andreas sa...

skön dag skönt för dig minus sjuka barn då förstås kramar

Anonym sa...

Vad skönt för dig att sitta med en kopp kaffe ifred och att du hann städa. Fast jag saknade dig här.. Förlåt att jag inte skrivit sms idag, det har varit hektiskt och sedan rymde jag till vävstugan i några timmar. Nu har jag städad lite i verkstaden i kaoset och nu bokföra lite. (22.53). (Jag hämtade inte barnen tidigare, killen hade fått blivit hämtad direkt, men storebrodern var kvar när jag kom kl. 3.) P&K /L

Anna sa...

Förkylningarna har kommit till oss också. Hosta, snor och trötthet. Inte kul. Du är välkommen ut till oss nångång. Vore kul att träffa dig! Kram/ Anna

Jonna sa...

kul att det trillat in så mkt inläg här trots din vecka som älgänka! fina bilder. trist med piss-dagen i måndags, alltså, vad säger man, herregud...!

har läst alla inlägg redan fr det turkiska slottet i onsdags. ses på söndag, kram!