lördag 3 november 2012

Finfina grådagar

Bloggen hänger ständigt på en skör tråd och dinglar. Vitsen med en blogg är ju att den uppdateras ofta och så är inte fallet med denna. Men när jag väl kommer till skott är det kul och jag vet att det uppskattas, speciellt av släkten långt bort, så jag tragglar på. 

De senaste dagarnas ledighet har jag tagit igen lite förlorad kompis-umgänges-tid, shoppat på kupolen en kväll med mamma och varit i skogen med barnen. Idag på förmiddagen har jag tvättat fönster och vi har grillat korv. Nu sover alla utom jag som passat på att skriva elevomdömen (så "ledighet" är en sanning med modifikation).

Här kommer några bilder från finfina grådagar. Ikväll får vi middagsgäster så nu måste jag styra upp någon slags efterrätt. En fortsatt trevlig helg önskar jag er! 

4 kommentarer:

elina sa...

Ja, det uppskattas verkligen när den väl uppdateras! Så traggla på, trots att det inte blir så ofta :) Bilder är extra tacksamma för oss som inte bor nära! Men även text förstås. Ser mycket mysigt ut! Tänk om jag bott i Falun redan detta höstlov, då hade vi kunnat ses... Men nästa gång!

Jonna sa...

gosh jag gillar verkligen den där rulltårtan fr Fricks. Ännu mer den ljusa m hallonsylt. Prisvärt fika! Kul att träffa er igår.

Anonym sa...

Vad Alvar ser större ut på bilden. Jag riktigt längtar efter er nu, men nästa vecka kan jag inte, (inte denna heller för den delen.) Vi hörs vidare. Kram /Linda

Anonym sa...

Alltså att han ser stor ut, (inte stor as in big) utan äldre! ...