fredag 4 juli 2014

Så här skulle man ha det jämt...

Vilken vecka! Vi började med att ta hand om Elis en hel dag. Det var väldigt kul att få rå om honom själv och han var glad hela dagen. Jag har dock förträngt vilket passande det är med en ettåring. När han satt i sandlådan fick jag stoppa nappen i munnen på honom för att han inte skulle äta sand.

Jonna och Knut tittade förbi och fick vara med på fågelbegravning, nummer två denna sommar, och nu var det tyvärr ett helt bo med ungar som dött en för tidig död, troligtvis av kyla och insektsbrist. Sabla väder!Alvar är en liten naturfantast nu - drar upp plantor som han sen vill gräva ner och vattna, plockar blommor, blad och stenar varje dag. Sådan mor sådan son. 
Odin har redan lärt sig vikten av en bra segergest. Att han sen gör den innan han gjort mål må vara hänt. 
Alvar och hans jämnåriga har egen fotbollsträning på sidan om. 
I tisdags träffade vi kära storkusinerna på dagen och flyttade sedan in mamma och pappas hus för en natt, där Jonna med familj bor för tillfället. 
I onsdags lekte vi i Laknäs med Lotta, Elsa och Folke och var dessutom barnvakter åt Knut på eftermiddagen. Torsdagen ägnades åt fönstertvätt mellan skurarna (jag lär väl göra lite nytta mellan varven också). 

Idag kunde vi äntligen bosätta oss på vår nya altan. Som vi längtat! 

Linda med barnen kom på besök och vi premiärbadade i Opplimen på eftermiddagen. 
Nu har Mats också fått semester och vi ser fram emot många fler dejliga dagar... 

3 kommentarer:

Jonna Fartfylld sa...

vad bra sammanfattat och vad glad jag är att vi synts så mkt!

Elina sa...

Vad glad jag blev av att hitta detta inlägg! Så härliga bilder... Odins målgest mm!

Var inte det minsta orolig när du var barnvakt. Kändes helt tryggt! Jag menar, det är ju du som lärt mig allt jag kan typ :)

andreas sa...

ojojoj fullspäckat schema alltså? kramar