tisdag 7 februari 2012

Dagens klag och jubel

Uppstigning klockan 5 idag igen. Med huvud- och örvärk! Man skulle kunna tro att Alvar och min förkylning samarbetar i nåt slags pröva-malin-till-bristningsgränsen-projekt. Och jag är inte ensam om att prövas just nu har jag förstått. Det var dagens klag.

Nu kommer dagens jubel. Huset liknar mer och mer ett färdigt hem för varje dag. Trappan är på plats. Odins rum är klart sånär som på några socklar: Köksskåp och lådor är monterade och kyl/frys placerat i sin vrå: Mats tror att han har gjort en tvättstuga och jag låter honom tro det, men egentligen är det ett sy- och pysselrum med tvättmaskin:

9 kommentarer:

elina sa...

Fy för sjuka! När ska gossebarnet lära sig att sova som folk?

Hurra för huset! Det är SÅ HIMLA FINT!

Jonna sa...

wow wow wow! flera bilder! så fint! känns även kul att jag sett allt IRL denna gången och känner igen bilderna. Åh, jag bara älskar fönstrena, tapeterna, golven... allt! utsikten! vyerna! och dörren bredvid kylen, fatta vad härligt att sitta ute på trappen med vårsolen i ansiktet, känna naturens doft och lyssna på fåglar och prassel i gräset.

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Åååh va fint det blir Malin!! När ni är friska hela högen så ska ja bjuda hem er så det blir din tur (så jag får komma till huset hihi)

Massa krya på er kramar!

(här kör vi 6års trots på dagarna och våga vägra ge välling nätter zzZz)

Frida sa...

Men vad är det med tidpunkten 5 egentligen? Tycker alla ungar verkar vakna 5, det gjorde myris i morse också, men tack o lov somnade hon om igen.
Huset ser super fint ut! Roligt med bilder! :)

andreas sa...

det kryper ihop :) kramar

Fia sa...

Åå vad det blir fint i huset!! där ser vi fram emot att tillbringa många stunder :) (Riktigt Avis är jag!!)

Michaela sa...

Det närmar sig med stormsteg, och så fint det kommer att bli. Längtar till första koppen kaffe i huset!

Malin sa...

Men herregud kvinna vad avundsjuk jag blir på syrummet! Vilka utrymmen att skapa i! Grattis till er!

amandan sa...

Vad kul att det börja bli klart :) Henrik har skvallrat och sagt att det är en riktigt häftigt hus ni bygger, så det är jätte kul och se bilder :) Hoppas ni kryar på er snart! Kram