måndag 13 augusti 2012

Livet och ljusstaken

Idag var det ingen vidare dag på jobbet. Jag fick anstränga mig lite för att inte börja grina när jag äntligen hemma kramade mina små pojkar. Jag vill inte att de ska tro att jag tycker det är ledsamt på jobbet. Än så länge har dom "släppt" mig utan tårar. Men inte jag dom. 

Jag orkar inte visa sjuttielva kalasbilder idag heller. Men lite blommor kan jag bjuda på. Och en ljusstake som jag fick av en av mina äldsta vänner i födelsedagspresent.

5 kommentarer:

andreas sa...

jobbigt hoppas det släpper snart kramar

elina sa...

Önskar dig en lättare dag idag älskade syster!

Jättefin ljusstake. Vilken rolig present!

Jonna sa...

Underbar ljusstake! Den kommer lysa fint under mörka murriga mysiga höst- och vinterkvällar! Usch för sådana måndagar, och jobbstarter... efter att ha varit hemma såpass länge är det ju xtra viktigt hur uppstarten blir! KRAM!

Anonym sa...

Ja, hoppas att det blir bättre!! Kämpigt att stå med tårar i ögonen och inte få visa att man är ledsen. Vad det var roligt att ses senast förresten. På mammas fest där. Vore kul att hinna ses längre någon gång. Stod just och tänkte på det att ni såklart får komma och låna min lägenhet när ni vill men den är ju förfärligt liten alltså haha. Ja, ja passa på att njut av helgen nu iaf! Första veckan avklarad, check!
Kramar/Tora

elly sa...

grattis i efterskott!