lördag 18 augusti 2012

Mycket var bättre förr

Mina elever sa i fredags att för dem är det speciellt att få ett sms! Liksom jag tycker att det är att få ett vykort. Utvecklingen rusar framåt. Och jag gillar det inte. Jag har köpt en telefon med snurrskiva och jag älskar den. Kalla mig gärna bakåtsträvare. Ni kommer inte bli emotsagda. Jag har fått en ny jobbdator - en sprillans ny silvrig MacBook Pro. Vi försöker lära oss att leva tillsammans.

5 kommentarer:

Jonna sa...

mm... en del var bättre en del sämre. Miljön och klimatet var bättre förr innan vi förstörde det.

elina sa...

Sms känns tyvärr inte speciellt längre heller tycker jag. Det är ju inte så att man skickar/får ett i veckan direkt. Håller med om vykort och brev!

andreas sa...

åh vi har sagt upp våran hemtelefon haha kramar

Anonym sa...

Jättefin!!, jag har en gammal också, eller två, men inte med skiva, jag får alltid slå om en massa gånger då... Du är lite mer lugnare än mig, så det funkar nog bättre för dig.. ;-)
Åh, jag behöver också en laptop till mitt jobb, men det är ingen som ger mig en sån! Hrm. Fördelarna och nackdelarna med våra olika jobb blir ibland väldigt märkbara. =)
Ha en bra jobbvecka! Själv ska jag inskola Ebbe tre dagar. Dom har stängt tors-fre. Just det, syns imorgon kväll /kram linda

elly sa...

min mamma har en exakt likadan! den är bekväm att hålla i men det blir problem med telefonsvarare med tonval...