söndag 23 september 2012

Det sämsta med helgen är att den går så nedrans fort

Jag skuttade på lätta ben i fredags eftermiddag. Fredagskänslan kan vara det bästa med att jobba. Helgen bjöd dessutom på väldigt mycket trevligheter - sexårskalas för Gustaf, Game of Thrones, sovmorgon, spontanbesök av barndomsvännen med barn, bullbak och sist men inte minst middag hos mamma och pappa (notera Alvars lyckliga min när han är på väg med blommor till mormor). Nu laddar jag för ännu en fullspäckad arbetsvecka som bland annat innebär att jag ska hålla i ett föräldramöte för första gången i mitt liv(!).

6 kommentarer:

Fia sa...

Fina Bilder!! hur gör du för att få dom så stora?? Lagt in massa blogginlägg med bilder idag men dom blir ju bara så små!!

Fia sa...

Fina Bilder!! hur gör du för att få dom så stora?? Lagt in massa blogginlägg med bilder idag men dom blir ju bara så små!!

Frida sa...

Oj va Alvar var lik Mats på bilden med blommorna! Det har jag aldrig sett förut :) kul! Lycka till på föräldramötet! Kram

Elina sa...

Härlig helg och härliga bilder! Helgen går fort, men sen går alla vardagar lika fort också... så snart fredag igen! Föräldramötet kommer gå galant. Har jag klarat av utvecklingssamtal klarar du detta!

Jonna sa...

mkt mysiga bilder, håller med Frida om att Alvar är väldigt lik Mats på bilden.

Efter LL kör vi igång med gemensam löpträning du och jag, right!??

mor/mormor sa...

Härliga bilder! Ja Alvar var för söt när han lyckligt kom och gav mig blommorna! På tal om lik - jag blir verkligen mer och mer lik min mor!