torsdag 7 februari 2013

Doktorn igen

I helgen fick jag nästan vårkänslor när vi plockade ut husets alla pallar och grillade korv på trefotsgrillen. Idag yr snön ner och det är lika vackert som solsken om ni frågar mig. Jag kan stå ut med vinter ett tag till, bara barnen får mår bra. Idag var det Odins tur att få träffa doktorn! Han ramlade ner från bänken i tvättstugan imorse och slog sig illa i sidan. Han blev väldigt blek, hade ont och grät i nästan en timme. Sjukvårdsrådgivningen tyckte vi skulle åka ner till vårdcentralen. När vi fick träffa doktorn var Odin som vanligt igen och de bedömde att vi kunde åka hem och höra av oss igen om det blev värre. Efter det tyckte jag att vi gjort oss förtjänta av vaniljmunkar, och det tyckte gossarna också.

4 kommentarer:

andreas sa...

men åjejoj vilken dramatik idag igen kramar

Elina sa...

Nu får allt pågarna hålla sig i skinnet! Inga fler sjukbesök vill vi ha. Kan dock tänka mig att vaniljmunkarna satt fint efteråt :)

Tack för idag!

Jonna sa...

men alldeles för spännande har det varit ett tag nu... ;( huga! saknar er!

Anonym sa...

Ρгetty nice post. ӏ ϳust stumblеd upon yοuг ωеblog and wanted to
mentіon that І've truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll bе ѕubscribing foг уour гsѕ fееԁ and I'm hoping you write once more very soon!

Review my web-site ... Mittel Haare
My website > kreisrunder haarausfall hormonell bedingt