måndag 25 februari 2013

Kalas är kul!

Kalas är kul för stora och små. Jag bävar för den dagen när jag inte får vara med längre...

5 kommentarer:

Elina B Hansen sa...

Åhå, ser fram emot mysiga barnkalas i framtiden :)

andreas sa...

åh i morgon blire kalas igen hihihi ;) kramar

Linda sa...

Fast är det så kul egentligen, jämt?
Sockerpeedade barn, överpretensiösa föräldrar som måste absolut måste städa och baka allt själva, överflöd av presenter som barnen sliter upp utan att ens reflektera vad det är i, föräldrar som inte hinner prata med varandra, och inte heller vill vara med i barnens lekar, och det värsta av allt, här ser man verkligen vår generations könshysteri, tjejerna ska ha rosa klänningar och killarna rutiga skjortor, och uppför er därefter!

Jonna Fartfylld sa...

jaha var det kalas?

men kan litegrann förstå Lindas kommentar ;) tycker det är rätt skönt med våra kvällskalas där vi käkar ngn mat som idag, istället för att bara trycka i sig kaffebröd osv.

Anonym sa...

Det räckte visst inte att min dotter valde pirathattar och pirattallrikar till alla barn, killar som tjejer. det räckte visst inte att min dotter valde prinsessmuggar och rosa servetter till alla barn, killar som tjejer. Det räckte visst inte att vi hade en grön och en blå tårta (med köpt botten dessutom:)) Det räckte visst inte att alla barn fick ett pärlarmband i sin godispåse, jag kunde likförbannat inte sova inatt då jag låg och grämde mig över att jag inte tvingat min dotter att bära blått /Lotta