tisdag 15 februari 2011

Mask

Jag skulle behöva läggas in. På SPA. Jag är så torr om händerna så jag river sönder kläderna. Min hud är som ett ökenlandskap. Nu har jag lagt en ansiktsmask för första gången i mitt liv. Ett flera år gammalt gratisprov. Det bränner som eld i ansiktet. Ska det göra det? Hoppas Alvar inte vaknar och vill ha mat den närmaste kvarten för då skrämmer jag väl slag på honom.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Köp Cold creme från "Avene" på Apoteket (finns tyvärr inte på alla, men kanske går att beställa?).

Den är toppen!! Mina torra fläckar i ansiktet har försvunnit helt. Använder den året om.

Lycka till!
Kram Moster

fartfylld! sa...

Läggas in på SPA, ja, kanske det :)

Ett annat tips är A-creme, går att beställa bl.a här http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/halsokost/barn-3/a-creme-120-g?gclid=CLLv5e32iqcCFUjxzAodBGt6fA

det är egentligen en kräm för torr barnhud, ofta vintertid, men den fungerar toppen även för vuxna om man har torr hud. Michaela använder den.

fartfylld! sa...

kostar 79 kr för en burk, 120 gr.

andreas sa...

jag tror inte det ska brännas :( hur blev resultatet då? kramar

Elina sa...

Snygging! Det kan dock vara farligt för en disträ trött mamma att ta på något sådant. Antingen märker du på Hemköp att du glömt att tvätta bort eller så somnar du med det på och vaknar SKINNFLÅDD!

Charlotta sa...

Haha.. nej, det ska nog helst inte brännas. Eller så bränns det för att du var så uttorkad och huden riktigt sög åt sej. Läggas in på SPA låter rätt soft annars. Tror du man kan få remiss på det?

Anna sa...

Jag använder också A-creme. Har köpt den på hälsokost för ca 80 kr.
Verkligen det bästa för vinterhud!
Kramar/Anna