fredag 17 april 2009

Listig rackare

Jag när en slug liten man vid min barm. Jag vet inte huruvida ugnspannkaka är lämplig barnmat men är man desperat så provar man allt och det tycktes gå hem. Han åt bit efter bit och jag ropade haleluja. Lite för tidigt. När jag sopade golvet efteråt upptäckte jag att det mesta låg där, men jag hade inte sett honom spotta ut något. Han måste ha gjort det när jag vände ryggen till. Sicken listig liten rackare...

3 kommentarer:

andreas sa...

haha han har nog fått det av sin morbror han är listig som en räv.

Elina sa...

Jag orkar inte kommentera alla inlägg, men jag har läst och blivit glad för en uppdatering, även om den innehåller toppar och dalar. Tyvärr är ju livet så om man ska uttala sig lite käckt och drygt.

Jag är glad att ni är lite mer friska nu, men lider med dig angående sömnen. Jag ska verkligen inte klaga när jag i natt, för en gångs skull, bara fått ca. tre och en halvtimme. Men om du känner dig lite som jag idag plus säkert 100 ggr värre så förstår jag att du gråter, skriker... Och går till apoteket (?).

Det här med Alva känns så himla tungt. Svårt att fatta här borta bara, där hon aldrig ingått i min vardag. Men när jag kommer hem kommer det kännas tomt och bara skit. Och det tränger på redan nu. Jag vet inte hur ett liv utan henne ser ut, och jag vill inte veta. För hennes skull, för hennes skull... Präntar in det.

Jonna sa...

Malin, jag säger som Elina, vad roligt med många inlägg och många härliga bilder, på de tre små kusinerna inte minst! Kul att få ta del av er påsk fast man inte var med här hemma! Och Alva, ja, det är tungt som fan, men det måste gå, det ska gå, och det är som det ska vara, för såhär som det är nu ska det inte vara. Vi hörs senare. Love.