tisdag 4 oktober 2011

Malin Maruska Maräng alltid för tidigt ur säng

Gårdagen började storslaget eftersom BÅDA barnen sov till KVART I SJU! Imorse var vi tillbaka i vanliga vanor och klev upp före sex. Men å andra sidan hinner man mycket innan man ska iväg då, som att läsa sagor, bädda och blogga.
Jag pratade med en kompis igår kväll. Vi tävlade i vem som var tröttast och hon vann. Hon hade setat uppe och pluggat till 24, sen sovit fyra personer, varav två snoriga, snarkande och sparkande barn, i en 160-säng och gått upp klockan 5 för att åka med ett tåg klockan 6 och pluggat Lagar och Förordningar hela dagen. Det känns bra att veta att man inte är ensam, även om jag så klart unnar mina vänner sömn. Men ni förstår vad jag menar va? Orkar hon orkar jag liksom.

4 kommentarer:

Jonna sa...

sen sovit fyra personer? Det finns en anledning till att man inte ska blogga när man är superdupertrött ;) Antar att det var M du pratade med igår. Ja ni är riktiga kämpar ni mammor!

Elina sa...

Jonna, det tog ett tag innan jag fick till meningen också, men den stämmer faktiskt! de SOV fyra personer I en 160-säng.

Sannerligen kämpar!

Jonna sa...

Haha ok, ja nu fattade jag. Det kanske är jag som är för SEG för att ens kunna läsa.

andreas sa...

jag tror ändå jag sover minst ;) kramar