torsdag 29 december 2011

Allas vår Alvar

Att försöka väcka en morgonpigg ettåring med sång, paket och frukost på säng fick vi naturligtvis lägga ner redan från början. Det blev jag och Alvar som väckte Mats och Odin istället. Födelsedagsbarnet var dessutom totalt ointresserad av att öppna paket. Men sheriff-hatten som Odin valde åt honom i leksaksaffären igår gillade han.Trehjulingen som han fick av oss är lite stor i dagsläget men till sommaren blir den finfin med lite putt-på baktill.Att ha barnkalas mellan jul och nyår är naturligtvis ingen höjdare, rent estetiskt sett. Tomtar, julgran, ballonger, stjärnor och svenska flaggan blir lite over the top så att säga. Jag hade tänkt att Alvars firande skulle slippa strösslas av granbarr men jag varken hann eller orkade städa ut julen. I sista sekund slängde jag in lite tomtar och annat pynt bakom böckerna i bokhyllan. Men sanningen att säga så blev jag positivt överraskad - att ha julkalas var väldigt mysigt och trevligt. Många är lediga, alla är relativt avstressade eftersom julen är avklarad och man kan handla billiga presenter på mellandagsrea. Att fira allas vår Alvar blir en fin avrundning av julen.Imorgon får jag fler foton av vår personliga familjefotograf. Håll utkik. Nu ska jag bli fattig på internetbanken. God natt mina bloggföljeslagare.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Jag tycker också det var strålande med mellandagskalas! Granen är fin, ballongerna färgglada, barnen glada, julstressen borta! Lysande!

Och så kul det var, Odins underhållning, Alvars spatserande, och glädje över att stå i centrum, underbart god mat... tack! <3

Elina sa...

Ett prima kalas! Tack för att jag fick vara med hela dagen! PUSS

Anonym sa...

åå ge Alvar en grattispuss från mig!/Tora

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Grattis i efterskott fina Alvar! Ser ut som du haft en toppen dag :) Hoppas vi ses snart. Kram oss

julia sa...

Grattis till Alvar! Han är ju söt som en dag!