måndag 12 december 2011

Ett steg fram och ett tillbaks

Är det någon mer än jag som inte har förstått att det är julafton nästa vecka? Jag har väl aldrig bakat, pysslat och pyntat så lite som i år. Tur att Odin får göra allt det på dagis och kyrkis. Idag gjorde han en supersöt Tomte på kyrkis och den fina ljusstaken som han gjorde för några veckor sen tänder vi varje dag.Annars är det mest Projekt:Husbygge och Projekt:Sömn som upptar vår energi. Vad gäller det sistnämnda så är det ett steg fram och ett tillbaks. Alvar har inte ätit på 3 nätter nu. Jag bestämde i fredags att måttet var rågat. Första natten var han vaken ca 1 timme. Andra natten vaknade han en gång, fick nappen och somnade genast om. "Hurra!" ropade jag. För tidigt. Natten till idag kom bakslaget då Alvar var vaken i 2 timmar. Behöver jag tillägga att jag inte var mitt charmigaste jag imorse?
Krävande men ack så ljuvliga...

8 kommentarer:

fia sa...

men du är super duktig som inte ger dig!!!! nu vet ni ju att han iallafall inte behöver mat på natten... snart vänder de åt rätt håll ska du se

Elina sa...

Snart blir det bara framsteg, det håller jag tummarna för :) Annars är det tur att du faktiskt alltid är rätt charmig :)

andreas sa...

ja inatt går det bra igen kramar

Yvonne sa...

Åh, Malin vad allt känns igen...Och nej, alla har inte koll på att det är julafton nästa vecka. Fick lov att kolla upp det när du skrev det. Kunde väl aldrig tro att det var sååå snart. Hoppas att ni får en god natt sömn snart.

Jonna sa...

Detta väder gör ju inte julkänslan på topp heller... tänk -15 gr, gnistrande snö, frostiga träd, rykande andedräkt, rosiga kinder...åååååh!

Du är skitduktig, skitbra, skitsnygg och tapper! Jag vet att ni fixar detta! Det är bara upploppet kvar nu. Och det svider på upploppet, det gör ont överallt, du är så trött, men du vet att snart är du framme, snart får du vila, njuta av prestationen!

amandan sa...

Heja dig Malin! Jag hade oxå tre jobbiga nätter med Vidar sen haja han grejen och sov på nätterna :)Hoppas Alvar oxå gör det snart så du får sova, sömnen är så viktig. Kram!

Anonym sa...

Om det är någon tröst så är det nog inte många supertrötta, husbyggande tvåbarnsmammor som ser så bra ut som du ändå gör. Jag hade definitivt inte gjort det. Kramar till dig.
Linda H

Anonym sa...

haha, jag älskar Linda H´s kommentar! Håller fullständigt med. Hoppas bakslaget var bara en natt. Jag har inte ammat på över en vecka nu, på natten, är så skönt. =) Snart är du där Malin! Snart!
Kramar från Linda G