onsdag 28 december 2011

Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Det blev en vit jul. Alla höll sams. Mat i överflöd. Allsång till middagen. Tomten kom och han var lika generös som vanligt. Trots det är jag glad att julen är över. Den blev inte alls som jag tänkt mig! Alvar vaccinerades på förmiddagen den 22:a och fick sedan feber på eftermiddagen som höll i sig ända till juldagen. 40 grader som mest! Vi åkte till mamma och pappa på julafton men sov inte över som planerat. Det arma barnet var sig inte likt. På juldagen åkte vi till svärmor, febern gav med sig och Alvar började leka igen. Annandagen var allt frid och fröjd men natten till tisdagen fick jag ont i magen och låg i fosterställning halva natten. På morgonen låg jag dubbelvikt över toaletten och var orkeslös som aldrig förr. Spydde, mådde illa och hade ont i magen. Kanske var det magsjuka, kanske hade jag fått i mig en bakterie eller så var det bara magen som, fullt förståeligt, sa att: "Nu får det vara nog!" efter allt jag glufsat i mig i dagarna tre. Idag är jag på gång igen. Här finns inte tid att vara sjuk. Nu ska vi städa och fixa inför morgondagens ettårsfirande!

Här kan ni se jättefina bilder från julafton som lillasyster tagit.

3 kommentarer:

Jonna sa...

Hu hu hu! Vilken jul ni fick. Mer hu hu än ho ho. Nästa år, då :) I eget hus! Med friska barn! Firar vi hemma hos er då eller? ;)

Elina sa...

Det är tur att det är jul varje år! Att spy är sannerligen inte roligt... Fy bubblan!

Tack för länken :)

Michaela sa...

Men fy då. Hoppas ni får vara friska och inga fler tråkiga reaktioner på vaccinationer. Och Alvar redan ett år! Grattis till stora killen!