torsdag 8 december 2011

En dag i taget

Annars då? Jo, tack. Det knallar på. Hopp om livet. Vi försöker, med akut sömnbrist och 20 kg snor i hjärnan, ta beslut som vi ska leva med kanske resten av livet. I förrgår valde vi klinker till köket och hallen. Jag hoppas vi känner oss lika övertygade den dag vi vaknar upp ur dvalan.

Här håller Alvar på att välja golv till sitt rum.
Det var Bamse-gympa för sista gången igår och Odin fick diplom. Jag är jätteglad att vi gått. Han har utvecklats mycket under den här hösten. Vågar mer. Kan göra kullerbyttor. Men framförallt har det varit kul att få göra något ensam med Odin.

5 kommentarer:

Elina sa...

Fy för allt snor! Hur kan det finnas så mycket snor i denna värld? Vad roligt att läsa om Odin och bamsegympan! Ska bli kul att se hans kullerbyttor! Jag ska lära syskonbarnen clownkullerbyttor en vacker dag, gammal cirkusstjärna som man är är... :)

amandan sa...

Jag tänkte nog bara ha det som en fondvägg men vi får se om vi vågar, men vore roligt med nått färg sprakande :) Johan är en bra kille, kul att ni är nöjda. Vi får huset på Måndag och kommer flytta in i Januari. Igår fick vi vårat golv, spännande! När kommer ni att flytta in? Hoppas snoret försvinner snart. Kram!

andreas sa...

Stackars Odin får gympa i kalsonger å bomullstisha, hört talas om funktionskläder? kramar

Jonna sa...

Ja det har märkts på Odin i höst att han blivit mer "för sig" och framåt på flera sätt. Vi saknar er redan! ;) Har tittat på foton och filmer här i Motala, hihi.

Vendela sa...

Hejsan,
vad härligt att göra om hemma och bestämma golv. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendela.byggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela