fredag 18 maj 2012

Hej Pappa

Hoppas det går bra att jobba nere i Västergötland. Vi är snoriga men annars mår vi bra. Fast inte när jag brände mig på pizzaplåten förstås, då grinade jag jättelänge fast jag fick ett sånt stort plåster som Melker brukar ha. Han var här och lekte i tisdags förresten.
Mamma suckar mycket när vi inte vill sova på kvällen och när vi vaknar för tidigt och när vi springer ut utan skor. Men annars är hon glad. Hon hälsar att det går åt jättelite mat när du är borta men att hon saknar dig ändå. En dag målade hon ett skrivbord. Mormor passade oss men inte bra nog för vi fick vit färg på oss båda jag och Alvar. Jag har varit på cirkus! Där fick jag en blinkande stav.
En kväll fick vi gröt till middag men kvällen efter det åt vi middag hos mormor och morfar.

Det var en ekorre utanför köksfönstret en dag. Den satt länge och åt brödsmulor som mamma kastat ut. Och samma dag fick vi se en killing hos Freja som inte ens var en dag. Dom var jättesöta båda två.
Idag fikade vi i lekparken vid bystugan.

Kalvarna har blivit mycket större nu och dom är lite nyfikna på oss. Vi har lovat dom knäckebröd nån dag.
Det har varit en gubbe här och hämtat vårt bajs och kiss. Vi vinkade åt honom och han vinkade tillbaka. Vi ses snart! Hälsa faster Mi och Carl! Puss och kram från Odin. Alvar hälsar också!

3 kommentarer:

andreas sa...

gulligt :) kramar

Jonna sa...

Rart! Och många fina bilder! Kan tänka mig att Mats längtat enormt nu.

elina sa...

Mysiga bilder! Och nu är ni alla hemma igen :)