tisdag 22 maj 2012

Skit under naglarna

Eftersom Mats jobbade alla röda dagar förra veckan är han ledig de tre första i den här. Vi är mest ute hela dagarna. Barnen är så skitiga när vi ska in så vi får klä av dem nakna i pannrummet och bära dem raka vägen till duschen. Och jag känner själv i skrivande stund hur det grusar mellan tårna. Jag har hållt på med mina pallkragar och vi har sågat ved. Bland annat. Imorgon måste jag dock borsta bort skiten under naglarna och kamma håret för då ska jag på medarbetarsamtal med chefen och dessutom har vi utvecklingssamtal på förskolan. Och sen hoppas jag få till en springtur också. Jag har fått förstärkt löparsjälvförtroende sen i lördags...
...och det kan jag tacka min kära syster Jonna för som ensam arrangerade detta etapp-marathon, där alla tävlade enkom mot sig själva. Som ni också ser på bilden var Matt Damon... eller jag menar Lars Erlman.. en av deltagarna. 
Om ni inte redan springer och har en kropp som håller för det - spring! Det frigör så otroligt mycket må-bra-hormoner. Det handlar inte om längd eller tid. Ikväll sprang jag och barnen två varv runt huset och det räckte alldeles utmärkt för att göra oss alla på gott humör! Nu ska jag sluta leka livscoach och gå ut och vattna mina ynkliga små jordgubbsplantor. God kväll på er!

4 kommentarer:

andreas sa...

härliga tider Kramar

elina sa...

Ja, loppet var bra på en himla massa vis! Du var urstark! Matt haha, ja :)

Anonym sa...

haha, du är så underbar. Jag sprang faktiskt lite lite igår morse, det var jättehärligt. Tyvärr orkar jag inte så långt åt gången dock. Kram Linda

Jonna sa...

Underbart! Tack för att du var med och spred din glädje! Och som sagt, du var ju ursinnigt stark! Det var ngn som påpekade det när du sprang, vilken fart du hade ;) Plattan i mattan!