söndag 12 december 2010

Konsumismens högtid

Föräldrar skämmer bort sina barn något otroligt. Varför alla dessa julklappar? Frågan är befogad i dessa tider. Speciellt som de lika gärna leker med ett par kasserade hörlurar och en tumstock…
…eller en madrass.
Odin ska få en Bobb i år. Det känns i alla fall som en bra grej eftersom han kommer ha glädje av den så länge. Min bror som är 32 åker fortfarande på sin när vi är i Sälen.

5 kommentarer:

Sofie sa...

Så sant, men fast man vet att man skämmer bort dom fortsätter man gärna ändå!
Nu till frågorna:
1. Man svänger ner mittemot Scandic så man kommer på baksidan av lasarettet. Sen är det skyltat med förlossning och alldeles längst ner brevid "förlossningsingången" är parkeringen. Den är gratis.Det finns några gamla parkeringsautomater men dom fungerar inte.
2.Olle fick stanna kvar då vi kom ner till BB kl.01 på natten. Men han fick endast stanna kvar eftersom det knappt var några andra på BB just då.Så vi fick en sal på 4 bäddar själva. Så i mån av plats. Hade det kommit in fler hade han fått åkt hem.
3.Mobilen får man ha på
4.Blöjor och kläder fick man/låna.
Hoppas att den vill ut snart, väntar med spänning!
Kram

Jonna sa...

Ja, jag blir också rätt illa berörd av konsumtionen kring jul, och andra högtider, ändå varken vill eller "kan" man ställa sig utanför det.

Elian sa...

Ja åjejoooj. Hä ä int klokt! Men lite roligt är det ju... ;) Att både få och ge!

Anonym sa...

Härligt Malin, håller med. Och smygtittade på dina frågor där. Men jag känner verkligen att vi borde (eller jag vill) träffas och prata "införförlossning". Min mamma har varit här i 3 dagar nu, och snart är det dags för dig, så NÄR!?
//Linda

andreas sa...

jag vet en till tvååring som ska få en ny bob som pappa kan låna :) kramar