onsdag 3 augusti 2011

År nummer 6

Bli inte arga nu men jag önskar att det är mulet imorgon. Bara för en dag. Idag får det gärna vara fortsatt fint dock för vi ska på grillfest ikväll. Jag och Mats inledde dagen med långlyxfrukost, utan barn, på Dalecarlia. Jag gjorde mig en ambitiös frukt-och grönsaksdrink i råsaftcentrifugen, tuggade långsamt, valde noga och tittade med ett leende på barnfamiljerna som försökte hålla ordning på äggskal och barn. Vi firar sex år som par idag. Trots det tänker jag inte skriva någon kilometerlång kärleksförklaring. Att läsa långa utläggningar om hur fantastiska andras män och barn är tycker i alla fall jag är både tråkigt och privat. Jag älskar dem alla hejdlöst. Punkt.

6 kommentarer:

Elina sa...

Grattis till er, världsfina syster och svåger! Frukost på Dalle var ett alldeles fantastiskt fint (och gott) sätt att fira tycker jag.

Jonna sa...

Grattis till er, bästa ni! Ni är så hejdlöst fina tycker jag. Vi är glada att vi fick vara barnvakt!

ps.haha du måste tycka mina kärleksinlägg om sambo, syskon etc är väldigt trista ;)

Charlotta sa...

Grattis! Haha, jag älskar att läsa såna kärleksförklaringar och har nog gjort mej hrm.. skyldig till några. Fast det beror på hur utförlig man är iof ;-)

Linda sa...

Åh, jag hade gärna läst en kärleksutläggning om din Mats. Men jag respekterar att det är privat för dig. Du delar ju med dig väldigt mycket ändå av ditt liv.
Grattis till 6 år tillsammans!
Idag åker jag ner till mormor med monstret. Hoppas han vill stanna där några nätter, så jag får vila mig lite... kram

Ida sa...

Grattis Grattis till er tillsammans :)

andreas sa...

grattis grattis åt mats havregrynsgröt på frullen? kramar