måndag 29 augusti 2011

Vara liten lite till

Det börjar bli dags att byta liggdelen mot sittdelen för Alvar men det tar emot något väldans. Med Odin var varje utvecklingssteg kul men Alvar får gärna vara bebis länge till. Det kan ju vara den sista vi har! Jag vet att barn inte ska åka framåtvända förrän de är 1 år men jag provade bara pyttelite. Syskonsulkyn är ett blocketfynd och kommer nog att bli flitigt använd så småningom.

3 kommentarer:

Jonna sa...

Han klarar nog det utmärkt, han är ju så himla stadig och go!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Oj det där känner jag igen, med första barnet var varje steg såå kul och nu är det mest ångest! Träffade några första gångs mammor som kikade på Vilson i LIGGdelen och frågade mig "när byter man till sittdel egentligen?" Eh sa jag, för några månader sen men jag vill inte inse det bara ;) Jag gick bums hem och bytte till sittdelen ;) lilleman här vill bara åka framåt, ikke nöjd annars! Han är iof 13 månader nu men åkte framåt innan dess oxå.

Kom gärna förbi ngn dag du och Fia men ni kanske kan hojta innan så jag hinner sopa dammet under mattorna ;)

Kram!

Elina sa...

Ja, det gick ju jättebra att ha honom sittandes, i alla fall tills han fick syn på lamporna i taket på ta till vara ;) De var så söta i syskonsulkyn! Odin höll ju till och med i Alvar.