onsdag 31 augusti 2011

Ingen Törnrosa

Jag ser mig omkring i badrummet och finner produkter mot trött, slitet, skadat och glanslöst hår. Mot mörka partier under ögonen, torr hy och massa annat jox. Det är skrattretande. Det är ju inte kurer och krämer jag behöver - det är sömn. Törnrosasömn. Sova-i-hundra-år-och-vakna-av-en-kyss-sömn.

7 kommentarer:

Jonna sa...

Förstår det... det är makalöst att du ändå alltid ser så pigg och fräsch ut trots sömnbristen!

Elina sa...

Håller med Jonna, du ser absolut inte så trött ut! Men det är ju inte huvudsaken hur du ser ut utan hur du känner dig. Nu får Alvar banne mig börja sova!!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Håller med dina systrar om att du alltid ser pigg och fräsch ut men jag förstår dig. Man behöver sömn. Du vill inte prova välling eller något på natten då? För visst har du börjat med lite mat åt alvar eller helammar du?

Här hemma har vi haft en periodare, sovit hela nätter sen vart han galen ett tag om man inte gav han välling typ 3 ggr varje natt Zzz. Ett tag trodde jag han hade adhd för han var galen på natten. Sen tänkte jag att han kan inte vara hungrig så ofta och bytte då till majsvälling från 6mån och han började sova igen. Visst kan han vakna någon gång ändå och vill äta men då är det inget gallskrik och panik 3-4 ggr per natt utan han äter 1 gång på natten/tidig morgon och somnar om om han inte sovit hela natten.
Tror han har känslig mage, ska till Falun på måndag och kolla matallergi!

Mamma ledig är jag iaf till jan/feb, jobbar väll extra någon gång ibland bara men innan dess hinner ni väll hit ;)

Kram

Sofia sa...

håller med alla andra du ser då aldrig trött ut!! Men jag förstår hur du känner folk säger till mig att jag ser så fräsch ut men de är då långt ifrån vad jag känner mig, men Embla sover ju bra så jag ska inte klaga värre om man haft som du i 8 mån...

Malin sa...

Äsch du är ju vacker som en dag, men jag kan förstå om du vill ha lite sömn. Det behöver ju till och med en 24 åring utan barn.

Johanna sa...

Vet precis hur du känner dig! Om det är någon tröst så vet du att det finns en till som är uppe några ggr/natt. :( Men du har ju varit uppe 3 veckor längre än jag :)
Prova att ge gröt eller välling, Evelina sover lite bättre nu än tidigare när hon får gröt, vägrar tyvärr välling (det som är drömmen för trötta föräldrar, det är ju så smidigt med välling!)
Snart har vi gjort det sömnlösa första året och allt kan väl bara bli bättre då? Eller?

andreas sa...

få fin med lite sömn tänk va fin du skulle va med sömn :) kramar