onsdag 21 april 2010

Al dente

Här ska ni få tips på en god pastarätt från mästerkocken i mustasch.
Fräs en purjo i olja. Häll i en burk pesto och skalade räkor (motsvarande 500g oskalade). Tillsätt två burkar musslor eller 2 burkar tonfisk, om ni som jag inte älskar musslor.
Blanda med pasta eller äggnudlar. Peppra. Strö över riven ost, helst parmesan.
Ät.

5 kommentarer:

Yvonne -min vardag sa...

Jag kan tycka att det är bra att du börjat jobba, så du kommer ut lite bland äldre människor. ;-)

Elina sa...

Åt du pasta med snor sen? Min "provmiddag" inför ert besök innehöll också bland annat räkor och purjolök. Tur att jag slöt ur mig!

jonna sa...

Lät gott men en riktig festpasta med både en hel burk pesto och räkor.. inget jag gör tills vardags ;)

Elina sa...

Okej, det är inte pasta.

andreas sa...

såg ju jättegott ut,hoppas ni är piggare nu kram