Här får ni ett middagstips som är rena snabbmaten och ett bra alternativ till den tjatiga tacosen.
Strimlat kött (älg, nöt, fläsk eller kyckling)
Kebabkrydda
Pitabröd
Sallad
Tomat
Gurka
Lök
Dressing:
2 dl creme fraiche
1/2 dl chilisås
1 vitlöksklyfta
1 krm salt
ev. vitpeppar
Stek köttet i tunna strimlor och krydda efter smak med kebabkrydda och salt. Värm pitabröden och fyll med kött, grönsaker och sås.
3 kommentarer:
Gissa vad jag och Per åt till middag både fredag och lördag? TACOS! Haha! Det räckte till två måltider och vi hade ingen fantasi. Idag gör jag lasagne!
Bra tips! Det ska vi absolut testa. Köpte ni färdigstrimlat kött eller?
jättebra tips,finns kebabkrydda på hemköp? och kalla inte tacos tjatigt :( kram
Åh bra idé! Det här tror jag både jag och Jonte kan köpa!
Skicka en kommentar