torsdag 3 mars 2011

Änglarna

Med risk för att låta som en av de skrytsamma mammorna i Solsidan så måste jag säga att Alvar är en Ängel. Hans första två levnadsmånader har varit totalt okomplicerade. Han äter, sover, skiter och skriker knappt alls. Odin är också en Ängel så klart, men en något busigare variant.

5 kommentarer:

Malin, Jonna och Elina sa...

Haha, fast äta och skita gör han väl en hel del? Men du har helt rätt, jag har ändå träffat er en hel del och han är alltid glad och nöjd! /JBH

Sofia sa...

ja vad skönt Vincent var ju oxå väldigt lugn som bebis men den tiden är jussom lite förbi nu har han ju ett redigt humör lille mannen :)

Johanna sa...

Ååå det låter härligt. De 6 veckorna som gått sen Evelina föddes har varit bland de värsta i mitt liv. Hon har fruktansvärt ont i magen och skriker hela kvällarna och ifrån 4 på morgonen. Storebror är jätteavundsjuk och är inne i en riktig trotsperiod. Får vara glad om jag får ihop 3 tim sömn per natt = jag är ett vrak. Beundrar alla mammor som tagit sig igenom den första tiden som tvåbarnsmammor! Tiden bara rusar och det känns som om jag missar den första tiden i Evelinas liv, orkar inte reflektera, bara hålla mig över ytan. Ja, det kan vara jobbigt att vara mamma. Men samtidigt vill man inte vara utan barnen, det finns ju inget man älskar högre!

andreas sa...

Bara att gratulera kära syster Kramar

Linda sa...

Åh, jag har en likadan här Malin. Underbart. Och när man läser ovanstående kommentar från din vän Johanna så inser jag att jag borde vara ännu mer tacksam. Jag sover totalt kanske 9 timmar varje natt !!