onsdag 18 januari 2012

Ny vy

Jag vågar nog skriva det nu... Vi tror att vi kan flytta nästa månad! Snart är detta min utsikt när jag sitter vid köksbordet. Jag kan inte beskriva vilken känslostorm det orsakar mig.Odin, alias Blodsvente, är på dagis idag. Det tackar vi för. Han är inne i en väldigt busig period just nu. Kanske är det för att han håller på att sluta sova middag. Kanske är det för att han behöver bli sin egen. Det är naturligtvis helt i sin ordning men en smula krävande för de redan slitna föräldrarna.

5 kommentarer:

Jonna sa...

EN MÅNAD! Förstår ni hur fort det kommer att gå! Sen är ni där, boende i ert eget drömhus! Eldar i vedspis, blickar ut över skog och åkrar... går runt byn, inte runt Limhagens industriområde... alltså, ofattbart!

Elina sa...

Otroligt! Shit! När jag förhoppningsvis kommer hem på "sportlov" får vi kanske ses i Leksboda?! SJUKT! SJUKT KUL!

mor och far sa...

För att inte tala om vilken lycka för oss att ha er nära! Tänk när barnen (snart kanske alla barnbarn) kommer cyklande till oss "besteföräldrar" och vill ha fika, godis eller bara sällskap!

andreas sa...

fy sjutton jag är så glad för er skull å avundsjuk oxå kramar

Anki sa...

Hej Malin!
Ja, det var skoj med likheten, det kanske blir så när ens mammor jobbar på samma jobb.. :-) Jag vet precis vem du menar, en trevlig och mycket pratglad karl! Blir lite avundsjuk på kyrkis, jag minns själv att jag älskade "kyrkans barntimmar" som det hette då. Jag blir också väldigt avundsjuk på huset, så underbart! Jag vill också ha eget ett hus hemma. Lycka till med flytten och hoppas att du visar mycket bilder på det nya hemmet i bloggen! Kram från tvillingen!