onsdag 7 mars 2012

Kaospaus

Jag har verkligen inte tid att sitta här. Det sista av bohaget måste ner i säckar och kartonger. Men en liten kombinerad kaffe- och bloggpaus måste man väl få unna sig. Speciellt när vi från och med imorgon är utan internet. Det är bråda dagar nu. Inatt låg jag vaken i flera timmar.
Igår hade vi hjälp i huset av två eminenta skurkärringar - min mamma och Mats mamma. Lika är dem också. Lika smala, energiska och hjälpsamma. De städade och stod för all mat och fika under dagen. Ovärderligt.Pappa körde tre lass med grejer - själv! Till och med soffan fick han ut på något obegripligt vis. Mats och Gunnar jobbade med den sista pusselbiten - räckena.Själv såg jag "bara" efter barnen och vi var mest i vägen så vi åkte hem till några kompisar och lekte en stund.Att äntligen få flytta in i huset är stort men just nu är jag lite för trött och stressad för att förstå vad som faktiskt håller på att hända. På riktigt.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Och sen fick ni "vad huset förmår" och dessutom hinkvis med tårar hos oss... En klump i bröstet sitter fast en tid framöver tror jag...

andreas sa...

haha dom tävla väl som gjorde flest fönster ;) kramar

Martina sa...

Vad spännande det låter! Vart ligger nya huset?

Elina sa...

Vad fint det blir med staketet! Ska bli så spännande att få komma dit nästa gång jag jag kommer hem. Har tänkt på er idag!