tisdag 13 mars 2012

Nykär

Jag är nykär. I ett hus. Vi lever som i en bubbla just nu. Utan internet (nu är jag hos mamma och pappa). Utan TV. Vi tittar på rådjur, rävar, korpar och eld istället. Vi får se hur länge vi stannar i vår lilla drömvärld.

8 kommentarer:

Elina sa...

ÅH! Bilder! Ser vackert och rofyllt ut. Om tre veckor sitter jag där och fikar (om du inte visste det innan, så vet du det nu) :) Längtar!

Anonym sa...

låter helt underbart. // B.O

mor sa...

Jag längtar dit! Hoppas det blir nåt före semestern!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Åh jag förstår att du är kär :)

Kram!

andreas sa...

är ni friska snart så vi kan komma???? kramar

Jonna sa...

Nu får jag en tår i ögat! Vilka fina bilder med din kamera. Helt underbart att se Odin slumra i soffan, Alvar lugn bredvid, alla killar framför vedspisen... köksbordet med vyn mot skogen! Förstår att du är nykär och förälskad! Det är ju helt underbart! Inspirerande!

julia sa...

Vad kul att ni äntligen har flyttat in och VAD FINT det ser ut!! Jag har själv nyss flyttat till ny lägenhet och känner igen den där nykära känslan :)

Karin sa...

hej kära malin! tänkte på dig häromdagen och undrade i mitt stilla sinne om ni flyttat till ert nya hus... och ser man på så fina bilder jag hittade. stort grattis och bra jobbat!! vi funderar (igen)på att bygga på vår tomt i tomnäs. lycka till i ert vad jag kan se, fina bo, hoppas kunna komma förbi någon gång. kram från karin som f n vistas o bor i härnösand