måndag 26 oktober 2009

God morgon

Det här med vintertid är förkastligt när man har småbarn. Imorse vaknade Odin klockan 4. Fyra! Nu börjar det ljusna och den ena lampan efter den andra tänds i husen runtomkring. Vi som redan hunnit dricka välling, se på Planet Earth, Veterinärerna och Nyhetsmorgon, ätit frukost, borstat tänderna och lekt går och lägger oss och sover middag nu. Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Elina sa...

Oj! Fast det måste ju ha känts mer som kl 5, och då är det ju lugnt ;)

Jag har råd att lägga ut, men får hellre pengar överförda än kontanter. Om ingen annan i familjen ska ha något kan jag köpa lakanen. Annars får jag välja en sak/person, par!

Sofia sa...

ja vincent å gustaf har oxå börjat vakna tidigare men andreas säger oxå ja men klockan är ju egentligen halv 8 men så är de ju inte alls kl är halv 7 nu...

Jonna sa...

men fy... nåja det kanske kändes mer som fem än fyra iaf. tack för igår, supermysigt att ni kom!

Frida sa...

Tack så mycket! Känns finnemang!

4. Jag blir helt knäckt av att bara läsa det. Inte ens Pajas ville vakna i morse, fick släpa honom runt morgon promenaden vid 8.30 tiden.
Men du är duktig som fixar o grejar trots dina helt sanslösa morgon- tider!

Linda sa...

När Leo vaknar tidigt, så kan han sitta och prata och leka ett tag. Planen plan då är att vägra tända lamporna och vägra prata. Sen efter ett tag brukar jag ta han och lägga han mot mig, och så somnar han om! =))