måndag 28 november 2011

Bli inte arga på mig nu men jag längtar nästan redan tills julen är slut

Jag trodde aldrig jag skulle säga det - men julen känns som parentes för mig i år. Eftersom allt fokus ligger på husets slutprocess nu och alla beslut som ska tas i och med det (tapeter, färger, golv, badrumsinredning, klinker, kakel, innerdörrar) så orkar jag inte julbestyra så väldans i år. Jag och Mats ska inte byta julklappar med varandra och först idag, måndag, har jag plockat fram stjärnor och stakar.

Första advent firade vi dock grundligt med julmarknad, middag med översovning hos mamma och pappa och hela söndagen myste vi tillsammans med svärmor.

Tomten var lite gubbsjuk men han hade iallafall riktigt skägg. Alla är dästa efter den supergoda maten.Jonathan är, välförtjänt, mycket populär. Alvar vilar mot mosters beniga skuldra. Mats var trött på söndagen efter att ha suttit uppe och gafflat halva natten men jag visade ingen pardon.

4 kommentarer:

Jonna sa...

En väldigt fin adventshelg iaf! Längta tills julen är slut innan den börjat = inte helt okej. Men jag förstår dig, nästan. Ni får ju ändå så fint i er lägenhet, njut av det, för det är sista året som centralt boende... :) sista julen på Hagagatan, och visst har väl jularna där (eller dagarna före och efter jul) varit stämningsfulla tidigare år... så även i år... vi maxar tycker jag! Pressar ut det allt fint som finns, promenader i centrala, gemensamma fika, spontanthäng, kanske kan vi få till ett par vardagsmiddagar innan ni flyttar... <3

Elina sa...

Jag ska proppa i dig en massa lussekatter och julgodis så ska du nog se att det blir en fröjdefull jul även i år, trots att dina tankar (med all rätt) är på annat håll!

Beniga skuldra? Pfffff!

andreas sa...

Vem är du som tagit över min systers kropp försvinn onda ande!!!!hon älskar ju julen.

Vendela sa...

Hejsan,
vad kul att ni är i slutklämmen i köksrenoveringen. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela