lördag 5 november 2011

Lek bland minnen från en svunnen tid

I torsdags var vi på min gamla högstadieskolas gård och lekte med kusinerna. Livets växlingar blev väldigt tydliga. Sist jag hängde där var mer än femton år sedan och jag var en tonåring som försökte se coolare ut än jag innerst inne var. Nu var jag där som totalt avslappnad mamma med mina två barn. Det är skönt att ha blivit äldre. Tonåren är en knepig tid.

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Gamla Sammilsdal :) Ja, hu. Alltså, jag skulle inte vilja vara tonåring igen. Osäker, självmedveten och sjukt blyg var jag. Ganska hård miljö också att gå på högstadiet. Jag kommer faktiskt ihåg dej från då. Vi kände ju inte varandra men jag kommer ihåg dej som en tjej som verkade cool med egen, fin klädstil:)

Elina sa...

För mig var det inte riktigt femton år sedan, men det känns samtidigt länge sen. Högstadiet vill jag inte tillbaka till, men gymnasiet hade jag inget emot :)

Kul att det finns olika lekplatser för barnen att gå till!

andreas sa...

jag satt tom och förfesta där ibland innan man flyttat hemifrån haha kramar

Jonna sa...

Jag minns inte heller högstadiet som någon jättekul tid i livet direkt, med alla osäkra tonåringar som kämpar för att passa in och hitta status... bättre tid i livet nu :) Kul kommentar fr Charlotta!