tisdag 15 november 2011

Klipper & klistrar

Förutom barnen är inredningen i huset i princip det enda jag tänker på nuförtiden. Och eftersom inredning är en passion för mig är det rena drömmen naturligtvis. Jag kollar bloggar, tidningar, river ur och klistrar ihop inspirationskollage till varje rum. Det är så förbannat kul att jag nästan glömmer att äta.

8 kommentarer:

Jonna sa...

Det kommer bli så fruktansvärt fint! Du har ju en talang för inredning så som ingen annan jag vet. Ser fram emot att se era lösningar, idéer och rum i verkligheten.

Elina sa...

Ja, du har verkligen ett öga för det där! Det verkar så roligt med ett helt hus att inreda, i en liten lägnehet är det lätt att köra fast och det är så många begränsningar... Sen är det förvisso säkert lätt att bli velig när det är så mycket som kan inredas. Tror dina kollage är en utmärkt hjälp för att få överblick och den stil man vill uppnå.

Frida sa...

Va roligt! Ser fram emot att få se bilder på huset sen :)
Hur gick det i natt? provade du med vatten? Kram!

Malin sa...

Åh gud så skoj! Att få inreda ett helt nybyggt hus är en dröm! Jag är säker på att det kommer bli jätte snyggt och hemtrevligt.

martina sa...

Håller med dig fullständigt! Jag tackar bloggvärlden varje dag för all härlig inspiration som den ger mig när det kommer till inredning!

Frida sa...

Va bra :) även om det inte funkade hela vägen, så kanske det gör det om du får tillfälle att sova med honom ensam. Miranda blev också skogstokig första gången, då låg vi vakna en timme, lite mindre arg andra natten, och sen nöjde hon sig med vatten och tillslut inga mer vakna nätter, förutom nu då. Mat & sömn kan ju göra en trött för mindre ;)

Michaela sa...

Ni kommer få det galet fint och jag förstår att du njuter!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Ja jisses va kul med ett helt nytt hus att inreda (är så avis) ser framemot en fika där sen! Hoppas allt är bra annars och att den envisa lilla mannen låter dig sova snart!

Kramar