Rör ihop en burk creme fraiche och en burk hela tomater på burk (häll bort spadet). Koka ett tag. Stäng av plattan, stjärtarna ska inte koka, då krymper de som en pillevipp i en isvak! Häll i kräftorna, dill (i originalreceptet står det dillfrön men jag tänkte att det skulle bli lite starkt för Odin). Salta och peppra. Servera med bandpasta (helst färsk) och toppa med riven ost (helst stark). Ett glas vitt, en sallad och en bit färsk baguette gör denna måltid fulländad.
3 kommentarer:
Vi lyxade till det med bacontoppad kyckling, klyftpotatis och ett glas rött till!
Det var en gästföreläsare som skulle kommit. Vår lärare har ursäktat sig i ett långt mail, men han visste inte vad som gått snett.
Hur var filmen?
Tack för ett bra? recept. Lättlagat också, det passar mig! Kram.
Mast ? Är det din nya kille? Lät som ett bra recept bortsett från dillen.
Skicka en kommentar