söndag 10 maj 2009

Vi har alla behov

Är man löjlig när man tycker att det är lite pinsamt att köpa toapapper och en toaborste på samma gång? Det känns som det står nödig i pannan liksom.

3 kommentarer:

Elina sa...

ja, det är tur att du uppdaterar! det känns lite som att jag är den enda som jag tid att blogga på helgerna annars... jag har aldrig köpt en toaborste på en mataffär, men jag skulle nog tycka det var lite jobbigt. men samtidigt skulle jag inte bry mig ett dugg om någon annan gjorde det.
glömde tillägga att bilderna i förra inlägget var fina. odin är så söt och alla ser så glada ut vid fikabordet. önskar jag var med som sagt. främst för att fika, och inte lika mycket för att bära. oj, en lång kommentar blev det minsann. nämnde jag att jag var uttråkad? ;) nu ska jag ta mig en dusch i alla fall.

Jonna sa...

haha i know tha feeeeeeeeeling! eller nåt. måste köpa en ny toaborste, just nu används förra hyresgästens.. men den såg nästan ny ut :P

Anonym sa...

Ha ha ja så kan det kännas ..dela upp köpen på två tillfällen känns ju dock fånigt he he -nödig och redo att leverera en rörkrypare!//MG